Oosthuizen en omgeving

Begrafenis of crematie in Oosthuizen en omgeving

Zoekt u persoonlijke begeleiding voor een begrafenis of crematie in Oosthuizen en omgeving? Fleur van Duin en Carla Bleesing-van der Hulst van Symfonie Uitvaarten zorgen voor een waardevol afscheid.

Samen met u zoeken we naar de juiste inhoud en vorm zodat het afscheid recht doet aan de dierbare en de nabestaanden. We zijn op de hoogte van de mogelijkheden voor een begrafenis of crematie in Oosthuizen en omgeving en kunnen u informeren over de kosten die aan verschillende locaties verbonden zijn.

Wat biedt Symfonie?
  • Een begrafenis of crematie die past bij de overledene én bij de naasten
  • Toewijding, rust en zorgvuldigheid
  • Een waardevolle uitvaart, ongeacht óf en waar u voor een uitvaart verzekerd bent
  • Altijd snel een begroting, geen financiële verrassingen achteraf
  • Professionele uitvaartbegeleiding

Heeft u vragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn voor een begrafenis of crematie in Oosthuizen en omgeving?

Crematoria

In Oosthuizen en omliggende dorpen is geen crematorium. De crematoria in de omgeving bevinden zich in Hoorn, Heerhugowaard, Purmerend, Schagen, Amsterdam en Zaandam.

Overzicht begraafplaatsen en kerken in Oosthuizen en omgeving

Hieronder ziet u een selectie van kerken, kerkjes en andere locaties die zich goed lenen voor een afscheidsdienst of condoleance. Er zijn nog vele andere locaties zoals horecagelegenheden, verenigingsgebouwen, dorpshuizen. We informeren voor u naar mogelijkheden en beschikbaarheid.

oosthuizen-kerk

Grote Kerk en begraafplaats, Oosthuizen

De beeldbepalende Grote Kerk is een gotische kruiskerk en leent zich uitstekend voor uitvaarten tot ongeveer 175 personen. Bijzonder is het orgel uit de 15e eeuw. De kerk met prettige, lichte uitstraling is ook zeer geschikt voor condoleances. Een begrafenis is mogelijk op de naastgelegen begraafplaats.

Raadhuisstraat 61 – 1474 HJ Oosthuizen

beets-kerk

Kerk en begraafplaats, Beets

De goed bewaarde, sfeervolle Kerk in landelijke omgeving heeft een vriendelijke uitstraling en is zeer geschikt voor een uitvaart tot ongeveer 150 personen. Vanwege de aanwezige cateringmogelijkheden is een aansluitende condoleance heel goed mogelijk. De begraafplaats is gelegen achter de Kerk.

Beets 51 – 1475 JD Beets

kwadijk-kerk

Kerkje en begraafplaats, Kwadijk

Gelegen op een steenworp afstand van Purmerend, in het landelijke dorpje Kwadijk, biedt het Kerkje van Kwadijk alle mogelijkheden voor een sfeervolle uitvaart. De kerk is van alle moderne middelen voorzien en biedt ruimte aan ongeveer 100 mensen. De begraafplaats ligt op loopafstand.

Kwadijk 87 – 1471 CE Kwadijk

middelie-kerkje

Kerkje en begraafplaats, Middelie

Het van oorsprong doopsgezinde Kerkje van Middelie heeft een eenvoudige, mooie uitstraling. Het interieur is grotendeels in oorspronkelijke staat bewaard gebleven. De ruimte is geschikt voor gezelschappen tot 120 personen. De begraafplaats van Middelie ligt op loopafstand.

Middelie 24 – 1472 GP Middelie

oosthuizen-breek

Bezoekerscentrum De Breek, Oosthuizen

Gelegen vlakbij de Brekermolen, achter de Zeevangszeedijk, ligt dit unieke plekje midden in het polderlandschap. Het is mogelijk bij de Breek een afscheidsbijeenkomst met condoleance te houden, zowel binnen als buiten (binnen tot 50 personen, buiten tot 200 personen). Op het erf is veel ruimte om een mooie intieme setting te creëren.

Etersheimerbraakweg 5 – 1474 MV Oosthuizen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een begrafenis of crematie in Oosthuizen en omgeving?