Purmerend

Begrafenis of crematie in Purmerend

Zoekt u persoonlijke begeleiding voor een begrafenis of crematie in Purmerend? Fleur van Duin en Carla Bleesing-van der Hulst van Symfonie Uitvaarten zorgen voor een waardevol afscheid.

Samen met u zoeken we naar de juiste inhoud en vorm zodat het afscheid recht doet aan de dierbare en de nabestaanden. We zijn op de hoogte van de mogelijkheden voor een begrafenis of crematie in Purmerend en kunnen u informeren over de kosten die aan verschillende locaties verbonden zijn.

Wat biedt Symfonie?
  • Een begrafenis of crematie die past bij de overledene én bij de naasten
  • Toewijding, rust en zorgvuldigheid
  • Een waardevolle uitvaart, ongeacht óf en waar u voor een uitvaart verzekerd bent
  • Altijd snel een begroting, geen financiële verrassingen achteraf
  • Professionele uitvaartbegeleiding

Heeft u vragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een begrafenis of crematie in Purmerend?

Crematorium Purmerend

In Purmerend is een crematorium. Overige crematoria in de omgeving bevinden zich in Amsterdam, Zaandam, Hoorn, Heerhugowaard en Schagen.

Overzicht begraafplaatsen en kerken in Purmerend

Purmerend kent twee grote kerken die zich goed lenen voor het houden van grotere afscheidsbijeenkomsten. Er zijn nog vele andere locaties zoals de schouwburg en horecagelegenheden. We informeren voor u naar mogelijkheden en beschikbaarheid.

Purmerend

R.K. Nicolaaskerk, Purmerend

De Nicolaaskerk, gebouwd halverwege de 19e eeuw, staat in het centrum van Purmerend en wordt zowel voor kerkelijke als voor culturele doeleinden gebruikt. Een bijzonderheid is het Garrelsorgel. De kerk is licht en ruim en biedt plaats aan 150 tot 200 personen.

Kaasmarkt 15 – 1441 BG Purmerend

purmerend-taborkerk

Taborkerk, Purmerend

Een modern kerkelijk centrum, gebouwd in de jaren 70 van de vorige eeuw in de woonwijk Overwhere. De grote zaal is in 2015 volledig gerenoveerd en kan op verschillende manieren worden ingedeeld. De ruimte biedt plaats aan ongeveer 250-300 personen.

Maasstraat 2 – 1442 RV Purmerend

purmerend-stenen

Begraafplaatsen

Purmerend heeft twee nog in gebruik zijn de begraafplaatsen: de nieuwe algemene begraafplaats aan de Purmerweg, gelegen naast het crematorium, en het voormalig katholieke Kerkhof Overweersepolderdijk. Op deze begraafplaats zijn nog enkele graven onbezet en kan er ook worden begraven in reeds bestaande familiegraven. Op beide begraafplaatsen staan urnenmuren, waarin as kan worden bijgezet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een begrafenis of crematie in Purmerend?