Ervaringen

“Zeer persoonlijke begeleiding, er werd goed naar de wensen geluisterd en gehandeld. Beide dames zijn prettig in de omgang en daarvoor hartelijk dank. Het is allemaal prettig verlopen, kijken er goed op terug.”

W.A. Haan-Huiberts

“Rustige en zeer vriendelijke uitvaartondernemers met veel geduld en zeer betrokken bij de familie.”

Luciënne Steeman

“Heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt op een moeilijk moment in het leven!! Bedankt!”

Marina Knaap

“Nog nooit zo bewust heb ik erbij stil gestaan dat het regelen van een uitvaart zo intensief zou zijn. Totdat wij, onlangs, met het overlijden van onze vader er helaas wel over na moesten denken. Wat moet er voor een uitvaart toch veel georganiseerd worden! Binnen een zeer korte en emotioneel periode moet er veel worden uitgezocht en vooral veel keuzes gemaakt worden. Carla en Fleur hebben ons heel fijn bijgestaan tijdens dit proces. Ze namen overal de tijd voor en maakte op een integere manier eventjes deel uit van ons verdriet. Ze hebben door hun persoonlijke nauwkeurige werkwijze ervoor gezorgd dat wij op een mooie manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader. Nu de verwerking van ons verlies alleen nog. Dat moeten we helaas alleen doen.”

Familie Slinkert

“Vanaf het allereerste prettige contact met Symfonie Uitvaarten tot en met de nazorg en het afhandelen van het financiële aspect hebben wij een enorme persoonlijke betrokkenheid, professionaliteit en zeer goede begeleiding ervaren.”

John Baarens

“Carla bedankt voor 100% meedenken kan niet beter in deze moeilijke periode. Dank.”

Jan van Goolen

“Kan heel goed luisteren en meedenken.”

José van Beusekom

“Heel persoonlijke begeleiding, laat je wensen uitkomen en zorgt dat de plechtigheid is zoals je het graag wilde.”

T. Elsman

“Bedankt voor de goede zorg bij het overlijden van John. Niet alleen bij het begeleiden van de eerste dag maar ook de dagen erna. Zowel ik als de kinderen vonden dit erg prettig. Carla was erg rustig en voelde alles goed aan. Dit was juist zoals John het wilde. Ook het gesprek en de afronding erna waren prettig. Nogmaals bedankt Carla voor de goede zorg.”

Nel Kranstauber

“Wij hebben Carla ervaren als een uitermate fijn mens om alles mee te regelen. Persoonlijk en betrokken. Staat voor wat ze doet en voor de manier waarop ze het doet.”

Dedy Postmus

“Een 10!”

Annemieke Lindeman

“Zo ontzettend tevreden en ik zou Symfonie zeker aanbevelen aan anderen. Fijne lieve dames zo betrokken bij alles. Een hele dikke 10!”

Ingrid Dil

“Mede dankzij Symfonie Uitvaarten kijken wij terug op een mooi afscheid van onze moeder. Fleur was steeds prima bereikbaar en heeft ons alle ondersteuning gegeven die je maar kunt wensen. Ons gezin bestaat uit 5 kinderen plus aanhang en bij de besprekingen buitelden de meningen en ideeën soms over elkaar heen. Fleur wist altijd de rust te bewaren. Ze luisterde naar ons allemaal en kwam met goede suggesties zonder iets op te dringen. We hebben Fleur ervaren als betrokken, no-nonsens en niet overdreven formeel. En dat past goed bij onze familie!”

Familie Van der Jagt

“Op alle onderdelen een 10 gescoord!”

Wil

“Symfonie uitvaarten met als contactpersoon Carla Bleesing-van der Hulst hebben wij als familie zeer positief ervaren. Transparant in handelingen, zoals bij de verzorging van het lichaam. Vrijheid in de organisatie van de uitvaartdienst en de crematie ondersteund door goede adviezen. Door de dagen heen zijn we op een fantastische wijze begeleid, zodat we onze man en vader een zeer mooi afscheid hebben kunnen geven. Alle lof.”

Marijke van der Hulst-Stroet, namens familie Stroet-Smit

“Persoonlijk, betrokken en luisterend oor met goede adviezen!!”

M.W. van de Dijk

“Wij vroegen een heel ‘kleine’ uitvaart. Geheel in de lijn zoals onze ouders dat wilden. Daar hebben Fleur en Carla prima mee geholpen en voor gezorgd. Wij zijn heel tevreden.”

Ada en Piet van Toorenenburg

“We hebben het contact met Carla en Fleur als heel fijn en meedenkend ervaren. We hadden het niet anders gewild. We werden volledig begeleid in dit moeilijke proces, wat ondanks dat, geheel stressloos verliep.”

Melanie Voetel-Bovenkerk

“Wij hebben het persoonlijke contact als zeer prettig en professioneel ervaren. Er werd goed geluisterd, goede suggesties gedaan en meegedacht. De kosten begroot op de offerte waren helder en het totaalbedrag op de uiteindelijke nota bleek precies zo te zijn als vooraf was ingeschat en gecommuniceerd. De communicatie was duidelijk en prettig. Carla was 24/7 te bereiken en heeft de organisatie tot in de puntjes geregeld van het eerste gesprek tot alle nazorg na de uitvaart. Ze heeft ons compleet ontzorgd, zodat wij alle ruimte hadden om onszelf voor te bereiden op de uitvaart. Daarbij was Carla zelf ook een zeer integer en prettig persoon. Wij kijken, dankzij Carla, terug op een geslaagde dag en zouden haar (Symfonie uitvaarten) aan iedereen aanraden.”

Ido, Marieke en Minke van Gelderen

“Fleur en Carla kijken, overleggen, heel goed wat bij de overledene past. Mijn tante was een kleine warme dame. In overleg hebben we een mooie wade voor haar gekozen, wat heel goed bij haar en de sfeer van haar leven hoorde.”

Marjan Molenaar-Stuijt

“Ja, zij waren voortreffelijk. Heb voor het overlijden al contact gehad hoe wij het wilden en dat is ook gebeurd. We hadden een goede band met elkaar en dat gaf een warm gevoel, top!”

S.J.M. Knook

“Met Carla hebben wij een uitstekend contact gehad. Ze heeft ons het persoonlijke en vertrouwde gevoel gegeven die wij in deze moeilijke tijd nodig hadden. Wij zullen haar dus ook zeker bij iedereen aanbevelen.”

Marc Kelderman

“Symfonie uitvaarten heeft ons geholpen het nodige te regelen na het overlijden van mijn broer, en gezorgd voor vele details rond het afscheid. In zo’n bijzonder moeilijke periode kunnen soms verdriet en woede door elkaar lopen. Wij stellen het zeer op prijs, dat Fleur en Carla ons hebben bijgestaan om de uitvaart op gepaste wijze te laten verlopen.”

M. Kleine

“Als familielid die de begrafenis en financiële zaken regelt voor de fam. Doets ben ik als financieel adviseur regelmatig betrokken bij uitvaarten. Zoals deze uitvaart is geregeld en de factuur is opgesteld is top. Alles is in goed overleg gegaan met mevrouw Doets en Carla. Wij als regiokantoor zullen Symfonie uitvaarten zeer zeker bij onze klanten, familie en vrienden aanbevelen.”

Paul Mobron Risk Managers

“De dames Carla en Fleur waren zeer bekwaam, dachten goed mee en kwamen met geweldige oplossingen. Ook aan nazorg denken zij. Ik heb de uitvaart van mijn man als warm ervaren.”

Berna Uiterwijk-Homan

“Het overlijden van mijn vader kwam totaal onverwacht. We hadden daarom geen idee wat we moesten doen. Maar vanaf het moment dat Fleur bij ons binnenstapte, voelden we ons gerust. In korte tijd hadden we de grote lijnen van het afscheid en de begrafenis uitgezet. We wilden met een boot aankomen bij begraafplaats Zorgvlied en ondanks dat Fleur hier nog geen ervaring mee had, had ze dit snel en zorgvuldig geregeld. Het was een waardig afscheid en alles was tot in de puntjes georganiseerd. Door de uitgebreide bespreking van het draaiboek voorafgaande aan de begrafenis, wisten we precies wat ons te wachten stond waardoor we ons op de dag zelf ‘alleen’ bezig hoefden te houden met het afscheid nemen. Fleur en haar compagnon Carla hebben ons fantastisch begeleid tijdens deze moeilijke periode in ons leven. Wij bevelen Symfonie Uitvaarten dan ook van harte aan.”

Sophie Bennink

“De begeleiding en verzorging van de uitvaart zijn als zeer betrokken ervaren. Met groot inlevingsgevoel is naar de wensen van de familie geluisterd. Bij het overleg waren er steeds goede suggesties welke verhelderend waren om tot een juiste keuze te komen. Ook de begeleiding tijdens de ceremonie zelf en daarna bij de ontvangst was zeer professioneel en toch alles op een prettig en persoonlijke wijze.”

Hanneke Hovenkamp

“Zeer goede ervaring met deze uitvaartondernemer. Hulpvaardig en dienstverlenend zijn kernwaarden. “

Hilda Raasing

“In 2016 hebben Carla en Fleur de uitvaart van onze vader verzorgd. We waren blij dat ze ook in 2018 de uitvaart van onze moeder konden verzorgen. Dit was ten eerste de wens van onze moeder maar zeker ook onze wens. De persoonlijke benadering van Carla en Fleur is erg fijn. Alles verloopt geruisloos en als vanzelf en is goed georganiseerd. Ze zijn altijd beschikbaar voor vragen en advies. Verzorgen de overledene erg goed en met veel respect. Duidelijkheid, geduldig, liefdevol en respectvol zijn de woorden die bij Carla en Fleur passen. Een uitvaart zoals wij dat wilden en perfect geregeld en begeleid door Carla en Fleur. Ook de nazorg doen Carla en Fleur heel fijn. Bedankt Carla en Fleur.”

Stella Veenstra

“Het contact was zeer prettig, goede suggesties en persoonlijk.”

W. Pasdeloup-Hakvoort

“De wens was alles ‘gewoon’ te doen. Niet te ingewikkeld. Dat is tot in details gelukt. Jullie professionaliteit en mensenkennis hebben ervoor gezorgd dat alles ‘gewoon’ is gegaan en dit hebben wij als zeer bijzonder ervaren. Dit alles bij elkaar geeft niet alleen rust, maar ook in zekere mate troost. Fijn!”

Hanna de Jezus

“Mede door Symfonie uitvaart had de uitvaart een zeer persoonlijk en warm karakter.”

N. Zegwaard

“Fijne persoonlijke begeleiding. Alles werd van te voren goed doorgesproken en er werd naar onze wensen geluisterd “

J.P. Dijkgraaf

“Meerdere uitvaarten meegemaakt die door Symfonie werden begeleid. Steeds weer getroffen door de warmte en interesse die ze tonen voor de nabestaanden. Mede door hun professionele inzet werd het echt een heel persoonlijk afscheid.”

G. Schermer

“Zeer vriendelijke en meelevende dames!”

Ruud Scholten

“Helemaal top 👍🏻☺.”

Jochem Scheffer

“De persoonlijke benadering heb ik als zeer aangenaam ervaren.”

Jaap Out

“Erg betrokken vanaf begin tot eind. Grote steun bij alles wat er na een plotseling overlijden onverwacht op je af komt. Stap voor stap werd alles besproken waarbij de dosering van de te nemen beslissingen erg zorgvuldig werd gedaan. Alles kon naar onze persoonlijke wensen worden ingevuld. Voor alle details was aandacht en werd door Symfonie in een draaiboekje dagelijks bijgehouden. De condoleance en uitvaart werden perfect georganiseerd.”

B. ter Haak

“Ik ben erg blij dat jullie me met het afscheid van Fred hebben begeleid.”

Anita Herders-Kommerkamp

“Zeer warm en persoonlijk!”

Lieke Dedters-Kuijper

“Met de geweldige begeleiding van Carla en Fleur is de uitvaart van mijn moeder toch helemaal van ons zelf geweest.”

Helma van Wijk

“In deze rotperiode zijn Fleur en Carla een enorme steun voor ons geweest. En de uitvaart was perfect geregeld en precies zoals mijn moeder het had gewild.”

Mariëlle ter Wolbeek

“Warm en oprecht meelevend. Voor mij en mijn kinderen een zeer fijne troost!”

C.M. Hink-Groot

“Carla en Fleur hebben ons op een zeer prettige en persoonlijke manier begeleid. We hebben samen vorm kunnen geven aan een zeer persoonlijke en mooie uitvaart. Wij hebben het hele proces als zeer prettig ervaren.”

Ruud Kos

“Weer opnieuw een liefdevolle verzorging en uitvaart ervaren.”

Ria Nooij

“Fleur van Duin is een lief mens en alles is top geregeld. Ik ben zeer tevreden. Dank voor alles en groet, Nelly Molenaar.”

Nelly Molenaar-Vink

“Wij hebben het contact met Fleur als zeer prettig en warm ervaren. Zij kwam met mooie initiatieven, zoals een persoonlijke kaart (met aquarel). Zij was een luisterend oor en heeft alle tijd voor ons genomen waardoor het een zeer persoonlijke uitvaart is geworden.”

Johan Hagmolen of ten Have

“Vanaf het eerste moment dat we kennismaakten was er een klik en had ik gelijk een goed gevoel dat ik bij hun in goede handen was. Heel erg bedankt nogmaals voor de zeer goede begeleiding en verzorging!”

D.M.M. Retuerto de la Torre-van der Heide

“Wij, de naaste familie, hebben het contact met Fleur van Duin als zeer plezierig en professioneel ervaren. Alles ging heel liefdevol en met respect naar onze wensen. Echt aan te bevelen!”

R.F. Huijsman

“Carla is betrokken en ze wees ons op mogelijkheden waarvan wij niet wisten dat het kon. Meelevend en mee denkend. Ontzettend fijn om haar naast ons te hebben gehad. Ik zou haar iedereen aanraden.”

Martine Meijer

“Carla is een betrokken persoon, die doet wat ze toezegt. Alles perfect geregeld.”

Rob de la Porte

“Meedenkend, betrokken en begripvol. Wij zijn zeer tevreden over Symfonie Uitvaarten.”

P. Gunter

“Carla, de wijze waarop wij hebben samengewerkt was heel effectief en prettig. Je hebt de vaardigheden getoond om precies te begrijpen hoe ik dacht en daar mee om te kunnen gaan. Het resultaat is, buiten het feit dat het werkelijk een prachtig afscheid is geweest, gekenmerkt door een rustige werkwijze. Waar inbreng nodig was deed je dat ook en soms heb je ingegrepen en gestuurd op een prettige wijze. Je verdient een groot compliment!”

F.J. de Graas

“Betrokken en liefdevol.”

Ria Nooij

“Fleur van Duin heeft ons op een bijzonder empatische, persoonlijke manier begeleid, alles wat we graag wilden is ook in orde gekomen. Omdat de naaste familie op vakantie was en moeilijk bereikbaar heb ik zeer veel steun van Fleur ondervonden, ook bij de beslissingen die moesten worden genomen. Mede dankzij Fleur heeft er een bijzondere afscheidsdienst plaats gevonden, een warme sfeer ontstond door de smaakvolle manier waarop de bloemen waren gerangschikt, de plaats van de kist, de momenten van binnenkomst en weggaan waren perfect georganiseerd.”

Dia de Boer-Kuiper

“Een dikke tien!”

H.R. van Gelder

“De begeleiding voor en na het overlijden was zeer warm en persoonlijk. Het was een prachtig afscheid van Tante Jo op een prachtige plek.”

Roy Bleesing

“Er gaat heel veel rust uit tijdens het begeleiden van de voorbereidingen en tijdens de uitvaart.”

Thecla Lakeman

“Goed contact. Zeer menselijk. Ontvankelijk voor suggesties. Nazorg goed.”

J.J.H. Molenaar

“Prima verzorging, zeer persoonlijke benadering, alles conform afspraak en zeer correct. Goede ondersteuning.”

Ph.H. Vonk

“Symfonie begeleidde ons naar een mooie, persoonlijke en waardige uitvaart. We kregen alle ruimte bij de voorbereiding van de uitvaart, Symfonie dacht mee en gaf goede tips, echt een aanrader.”

Annelies Fortuin-Stam

“Zeer zorgvuldig uitgevoerd en tevreden over het meedenken van Carla. Alleen maar lof over Symfonie”

Dick en Tineke

“Hoewel er een verzekering in natura was toch heel bewust gekozen voor een meer persoonlijke invulling van de uitvaart van onze moeder. Dat is helemaal gelukt. We kijken terug op een mooi proces en een mooie lichte persoonlijke uitvaart. Het maakte het leven van onze moeder compleet dat we op deze manier afscheid hebben kunnen nemen.”

Piet Reijers

“Buitengewoon betrokken en integere vrouwen. Zakelijk en praktisch waar nodig, maar vooral ook meelevend en meedenkend. Goede begeleiding vanaf de eerste kennismaking tot en met de middag na de uitvaart. Na een paar weken een prettig nagesprek. Alles met zorg geregeld, en steeds afgestemd op de behoeften van ons gezin.”

Astrid Boersma

“Wij hadden vanaf het eerste moment het gevoel, alsof er een vertrouwd familielid ons hielp met de uitvaart. het contact was warm, maar niet opdringerig. onze wensen werden volledig gerespecteerd en uitgevoerd.
we hebben geen enkel moment het idee gehad dat de uitvaartondernemer ons op kosten wilde jagen.”

Rob Tuin

“Warm, stijlvol, ongedwongen, echt. Klasse vrouwen!”

Nel Tijburg

“Fleur van Duin van Symfonie Uitvaarten heeft ons nabestaanden met veel empathie begeleid. Ze heeft ons de ruimte gegeven om aan het afscheid een eigen vorm te geven kwam met goede ideeën en heeft ons alle administratieve en technische zorgen uit handen genomen. Ze heeft met gevoel voor stijl en waardigheid, maar toch op de achtergrond, de uitvaart tot een prachtige herdenking laten zijn.”

Frank Groothof

“Zeer betrokken, professioneel en kundig”

Peter Taam

“In de moeilijke tijd rond de uitvaart steun en toeverlaat. De nazorg is prima.”

Aad en Marian van Leeuwen

“Zeer betrokken edoch bescheiden waarop  de dames van Symfonie uitvaarten zich hebben opgesteld!”

Wivineke van Groningen

“De liefdevolle begeleiding van Fleur en Carla, laten een warme gloed achter.
Mijn oprechte dank hiervoor.”

Ellie Meijn-Verwoerd

“Fleur en Carla hebben ons erg goed bijgestaan in deze moeilijke periode. Ze waren aanwezig, en dat voelde alsof ze bij de familie hoorden. Alles was perfect geregeld.”

S.C. Veenstra-Wolfard

“Symfonie uitvaarten zorgt voor rust tijdens de hectische, verdrietige tijd rond een overlijden. Zij ontzorgen en begeleiden uitstekend op een warme manier.”

Familie Smit

“Fleur en Carla begrepen precies hoe mijn vrouw de uitvaart wilde, zij hebben mij en de familie op een warme begripvolle wijze begeleid tijdens deze zware dagen.”

Jaap

“Carla was zeer betrokken, nam de tijd voor ons en heeft alles super goed geregeld. Tijdens de uitvaart was Fleur ook aanwezig en zeer behulpzaam. Kortom alles prima verzorgd. Carla en Fleur bedankt voor alles.”

Jeep

“We zijn blij dat we voor Symfonie uitvaarten hebben gekozen. Carla en Fleur hebben ons goed begeleid. Goed geluisterd naar onze wensen en de juiste opties aangeboden. Alle zorgen uit handen genomen.
Ondanks de pijn en het verdriet hebben we er samen een hele mooie en fijne uitvaart van gemaakt waar we op kunnen terugkijken met fijne herinneringen.”

Debbie

“Niet alleen de begeleiding voor en tijdens de uitvaart, maar ook de nazorg keurig. Door verlate factuur kerk welke lager uitviel dan de offerte aangaf , hoefden wij minder te betalen. We kregen keurig een nieuwe factuur.”

Wim

“Heel  betrokken en behulpzaam.”

Evelien

“De begeleiding van Carla heeft ons niet alleen veel praktische zaken uit handen genomen. Maar door haar optreden en persoonlijkheid heeft ze ook gezorgd voor ondersteuning van ons als familie in deze moeilijke periode. Attent, begripvol en soms met wat humor.”

Familie Koemeester

“Een zeer persoonlijke en ontspannen sfeer, en toch alles op z’n plek en tijd.
Dank Carla en Fleur”

Margitha

“Fleur en Carla zijn uitvaartondernemers die zich kunnen inleven in de personen waar het die dagen van voorbereiding en uitvoering om draait. Ze zijn zeer gedegen in persoonlijke ondersteuning en hebben het vermogen om veel werk in die dagen en erna uit handen te nemen. Zij hebben met hart en ziel ons begeleid en daar zijn wij ze dankbaar voor.”

Ria en Peter

“Carla en Fleur zijn zeer betrokken en uitermate voorkomend in het vragen naar de behoeften van de klant. Tevens zijn ze zeer meelevend en denken mee met wat de klant wil.”

Klaas

“Uitstekend!”

Jan

“Een zeer aangename uitvaartondernemer. Goede service!”

Ariena

“Een plezierig contact met Fleur: persoonlijk – oprecht betrokken en professioneel.”

Peggy

“De goede verzorging van mijn overleden echtgenote door Carla en Fleur en de begeleiding door Carla van de gehele uitvaart zijn mij een grote steun geweest in de moeilijke dagen na het overlijden. Thans kijk ik er in tevredenheid op terug.”

Leo

“Het is een hele mooie uitvaart geworden, hiervoor onze dank.
We zijn zeer tevreden.”

Tamara

“Dank voor de vakkundige, persoonlijke, eerlijke en troostgevende begeleiding”

Bauke

“Nu alles voorbij is en het leven in rustiger vaarwater komt, wil ik jullie heel hartelijk danken voor de bijzonder prettige wijze waarop je de crematie van mijn man hebt begeleid. Je kan wel zeggen dat dat jullie taak is, maar er is zo iets als “C’est le ton qui fait la musique”.
Ik heb het buitengewoon op prijs gesteld en zal Symfonie zeker aanbevelen aan iedereen die met sterfgevallen geconfronteerd wordt.”

Hansje

“Dank je wel lieve Fleur voor alle steun na het overlijden van onze liefste mam. Ook na de uitvaart bleef je betrokken bij mij en m’n broers en zus. De uitvaart was prachtig, al blijf ik dat gek vinden om te zeggen. Maar het is wel zo. Precies zoals zij het wilde. Dank je wel.”

Karin

“Een uitvaart is nooit leuk maar Fleur en Carla hebben ons geholpen het mooi en tot volle tevredenheid af te ronden.
Met hele warme persoonlijke aandacht voor alles en iedereen.
Waarvoor onze grote dank!”

Carla

“Vanaf de 1e dag zeer plezierig en persoonlijk en empatisch, alle handelingen die in deze verdrietige periode gedaan moesten worden werden stapsgewijze gemaakt. Fleur kwam dagelijks langs en besprak elke dag de te nemen stappen waar zij zelf ook een groot aandeel in had.
Zij is een grote steun voor ons geweest. Mijn familie en ik hebben dat zeer gewaardeerd.
Veel belangstellenden en vrienden maakten na afloop van de begrafenis hun complimenten over de wijze waarop de begrafenis werd geleid. Alle eer voor Symfonie.”

Sonja

“Fleur en Carla zijn zeer bekwaam in hun werk. Hun betrokkenheid geeft je het gevoel dat ze een deel van de familie zijn. Dit was voor ons heel erg fijn. We hebben heel veel steun ervaren waardoor deze verdrietige periode een gouden randje kreeg en het afscheid van onze dierbare is helemaal verlopen zoals we voor ogen hadden.
De pijn van afscheid moeten nemen van iemand waar je zoveel van houdt is immens maar door de begeleiding van Fleur en Carla kunnen wij terugkijken op een hele bijzondere periode waarin ons afscheid ook het begin is van een mooie en waardevolle herinnering.
Heel erg bedankt voor al jullie goede zorgen!!”

Yvonne

“Naast uiteraard de vakkundigheid was er veel aandacht voor persoonlijk contact en emotionele aspecten, vb “Hoe is dat voor u?”. Er is voor iedereen een oor. Als meningen uiteenlopen weet zij mee te zoeken naar een midden.
Fleur gaat mee in de vorm voor de uitvaart die voorgesteld wordt, en zoekt daarbinnen ruimte voor iedereen die er bij betrokken is.
Tijdens het afscheid nam ze de rol van “niet storend leiding geefster”, we deden veel zelf, maar waar nodig regelde ze.”

Nelleke

“Wij zijn als familie in deze hectische en emotionele periode heel fijn begeleid door Fleur. Mijn vader zei ‘het voelde als familie’ en dat zegt genoeg.”

Annelies

“We zijn uitstekend geholpen en begeleid. De betrokkenheid en ook nazorg waren prima in orde en al met al is het voor ons nabestaanden precies de persoonlijke uitvaart geworden die wij voor ogen hadden.”

Ben