Begrafenis of crematie,
zuiver afgestemd op uw wensen

Symfonie betekent letterlijk “samen-klank”, een pure en lichte vorm van samenwerken. Daarom gaan we allereerst met u in gesprek. We willen graag weten wat u bezig houdt en wat uw eigen ideeën en wensen zijn voor de begrafenis of crematie. We dragen zelf ook mogelijkheden aan die u misschien niet kent.

We staan voor u klaar en stemmen af op uw wensen. Samen zoeken we naar de juiste inhoud en vorm voor een uitvaart die past bij u en uw dierbare.

Maak kennis met Fleur en Carla

Wij zijn dag en nacht bereikbaar op
06 37 39 36 82

Wilt u persoonlijke begeleiding bij de begrafenis of crematie?

Samen zoeken we naar de juiste inhoud en vorm zodat dit afscheid past bij uw dierbare en u troost kan bieden.

Fleur van Duin

“Voor mij is de dood onderdeel van het leven, net als een geboorte. Het is één van de grote overgangsmomenten in ons leven. Ontzagwekkend, en ook mysterieus.

In de dagen na een overlijden zijn de naasten kwetsbaar, maar ook krachtig. Zo weet je vaak heel goed wat je op dat moment wezenlijk vindt. En dat is ook precies wat elke begrafenis of crematie anders en uniek maakt.

Mijn ervaringen, eerst als docent Nederlands en later als coach bij levensvraagstukken, komen nu samen in het begeleiden van familie en naasten bij de begrafenis of crematie.

Aanwezig zijn met volle aandacht, helderheid brengen en ondersteuning bieden bij alles wat nodig en gewenst is, daar zet ik mij voor in.

Alles met het doel de overledene te eren voor wie hij of zij was.”

06 37 30 47 90
info@symfonie-uitvaarten.nl

Carla Bleesing-van der Hulst

“Na een lange loopbaan in de volkshuisvesting heb ik het roer omgegooid en gekozen voor het beroep van uitvaartbegeleider. Mijn ervaring met plannen, organiseren en coachen als leidinggevende komt mij als uitvaartbegeleider goed van pas. Ik kan mijn passie en creativiteit kwijt in de uitvoering van dit mooie beroep.

Uit eigen ervaring weet ik hoe waardevol en belangrijk een mooi afscheid van een dierbare is: het biedt troost en helpt bij het rouwproces. Ik vind het waardevol als nabestaanden zoveel mogelijk zelf invulling geven aan de begrafenis of crematie.

In de dagen op weg naar het definitieve afscheid wordt veel geregeld en ingevuld. Het geeft mij veel voldoening om samen met de nabestaanden vorm te geven aan een persoonlijk en passend afscheid.

Wie tevreden terugkijkt op het afscheid van zijn of haar dierbare, zal er moed en kracht uit putten.”

06 37 47 93 01
info@symfonie-uitvaarten.nl

Wij zijn dag en nacht bereikbaar

06 37 39 36 82