Social Media

social-mediaNaast de “traditionele” manieren van kennisgeven van het overlijden, wordt steeds vaker mededeling gedaan via Facebook, Instagram, Twitter etc. Deze social media hebben een groot bereik en berichten worden al gauw door de ontvangers gedeeld. Dit kan bijzonder veel reacties opleveren en ertoe leiden  dat er veel meer bezoekers op een uitvaart afkomen dan vooraf ingeschat.

Juist vanwege het grote bereik van deze media wegen wij zorgvuldig met u af of deze manier van kennisgeven in de gegeven situatie wenselijk is.

“Fleur en Carla zijn zeer bekwaam in hun werk. Hun betrokkenheid geeft je het gevoel dat ze een deel van de familie zijn. Dit was voor ons heel erg fijn. We hebben heel veel steun ervaren waardoor deze verdrietige periode een gouden randje kreeg en het afscheid van onze dierbare is helemaal verlopen zoals we voor ogen hadden.

De pijn van afscheid moeten nemen van iemand waar je zoveel van houdt is immens maar door de begeleiding van Fleur en Carla kunnen wij terugkijken op een hele bijzondere periode waarin ons afscheid ook het begin is van een mooie en waardevolle herinnering. Heel erg bedankt voor al jullie goede zorgen!!”

Yvonne