Symfonie Uitvaarten aanstormend talent 2016

Symfonie Uitvaarten aanstormend talent 2016

Tijdens de goed bezochte Nieuwjaarsreceptie van de Beemster Ondernemers op maandagavond 9 januari is Bakker Seed Productions gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2016. Een echt familiebedrijf want op het podium stonden maar liefst drie generaties Bakker “Misschien zijn we niet het meest sexy bedrijf, maar we zijn wel elke dag met zaad bezig”, aldus een verraste Dick Bakker. “Dat wij juist in dit jaar waarin we fiks wat tegenslag gekend hebben uitgekozen zijn doet ons deugd”. Het enthousiasme uit de zaal getuigde ervan dat de keus van de vier leden tellende selectiecommissie gewaardeerd werd.

De aanmoedigingsprijs ging naar een ondernemend tweetal welke aan de andere kant van het levensspectrum staat: het overlijden. Fleur van Duin en Carla Bleesing-van der Hulst van ‘Symfonie uitvaarten’. Ook zij waren zichtbaar superblij met hun onderscheiding.

Symfonie was met een beetje goede wil ook het leidend thema van deze uitstekend verzorgde avond in Brasserie ‘Alles met Liefde’. Het begrip kwam in verschillende varianten voor in de korte en krachtige speeches van verenigingsvoorzitter Martha Oortman Gerlings en burgemeester Joyce van Beek.