Vervoer

loopkoetsDe wet zegt niets over de manier waarop een overledene moet of mag worden vervoerd. Wel moeten lichaam en gezicht van de overledene tijdens het vervoer geheel zijn bedekt. U bent dus geheel vrij om zelf een vervoermiddel te kiezen. Dit kan variëren van een fiets met aanhanger, tot een motor met zijspan, van een boerenkar met een paard ervoor of een koets getrokken door 6 paarden tot de eigen auto of bus.

Symfonie werkt samen met diverse rouwvervoerders die veel verschillende soorten en kleuren rouwauto’s en bussen tot hun beschikking hebben. Daarnaast is er de mogelijkheid om in klein gezelschap (tot 20 personen) uw dierbare naar de uitvaartlocatie(s) te begeleiden in een uitvaartbus. Vervoer van een overledene over een kleine afstand kan ook prachtig zijn met een loopkoets.

“Vanaf de 1e dag zeer plezierig en persoonlijk en empatisch, alle handelingen die in deze verdrietige periode gedaan moesten worden werden stapsgewijze gemaakt. Fleur kwam dagelijks langs en besprak elke dag de te nemen stappen waar zij zelf ook een groot aandeel in had.
Zij is een grote steun voor ons geweest. Mijn familie en ik hebben dat zeer gewaardeerd.
Veel belangstellenden en vrienden maakten na afloop van de begrafenis hun complimenten over de wijze waarop de begrafenis werd geleid. Alle eer voor Symfonie.”

Sonja