Vooruit plannen en kennismaken

vooruit-plannenWeet u zelf al hoe u uw eigen uitvaart zou willen? Wilt u worden begraven of gecremeerd? Kent u de wensen van uw naasten: uw ouders, uw partner, een ander familielid, een goede vriend of vriendin?

Soms komt de dood zonder enige aankondiging, soms gaat er een periode van ziekte aan vooraf. In alle gevallen is het fijn, als anderen uw wensen kennen, en als u de wensen van uw naasten kent. Ook kan het prettig zijn om alvast kennis te maken en te zien of het “klikt” met een uitvaartbegeleider. Daarom kunt u altijd een afspraak maken met ons voor een vrijblijvende kennismaking en voorbespreking. Tijdens dit gesprek vragen we naar uw wensen en reiken we mogelijkheden aan. Op verzoek maken we op basis daarvan een gespecificeerde kostenraming.

Uw uitvaartwensen vastgelegd, een rustgevende gedachte

nazorgHet kan rust geven uw wensen en ideeën op papier te zetten, zowel voor u zelf als voor uw naasten.
Na een overlijden is er voor de naasten veel te regelen en te beslissen. Het geeft dan duidelijkheid en houvast als de wensen van de overledene bekend zijn.

Voor het vastleggen van uitvaartwensen hebben wij een brochure samengesteld, met daarin de belangrijkste keuzes en mogelijkheden na overlijden. U kunt daarbij zelf kiezen hoe gedetailleerd of globaal u uw wensen neerlegt. Het is verstandig uw nabestaanden te laten weten waar zij uw wensen kunnen vinden.

Misschien heeft u behoefte aan een gesprek met ons om geïnformeerd te worden over de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn en om uw ideeën verder vorm te geven.

Neem contact op voor het maken van een afspraak of het bestellen van de gratis brochure.
U kunt de brochure ook via onderstaande knop downloaden, printen, invullen en ondertekenen.